Varg är alltid intresserade av nya kreativa och engagerade kollegor.

Vi ställer höga krav på arkitektonisk gestaltning och konceptuell skärpa. I gengäld erbjuder vi unika uppdrag inom arkitektur och stadsutveckling och en kreativ social arbetsmiljö.
Skicka din ansökan med cv och portfolio i pdf om max 10MB eller som weblänk till: work@vargarkitekter.se

Just nu söker vi:

Byggnadsingenjör

Vi söker dig som är en skicklig, erfaren och driven byggnadsingenjör. Du gillar att jobba i varierande projekt och skalor, samt har ett stort intresse för gestaltning och byggnadsdetaljer.

Hos oss får du möjlighet att bli del av ett sammansvetsat team som arbetar mot en högkvalitativ arkitektur med stor omsorg om detaljen.

Kvalifikationer:

• Minst 5 års erfarenhet som projekterande byggnadsingenjör

• Goda kunskaper i Revit

Skicka din ansökan med cv och personligt brev i pdf till: work@vargarkitekter.se, skriv ”Byggnadsingenjör” i ämnesraden.

Praktikant

Vi erbjuder regelbundet heltidspraktik för arkitektstudenter, vanligtvis mellan 6 och 12 månader. Vi söker talangfulla och ambitiösa studenter med mycket god gestaltningsförmåga, bra 3d-modellerings- och bildhanteringskunskaper samt vana att arbeta med fysisk modell.
Skicka din ansökan med cv och portfolio i pdf om max 10MB eller som weblänk till: work@vargarkitekter.se, skriv ”praktik” i ämnesraden.

Vi ser fram emot din ansökan!