Vidsjötun på samråd – 06.2024

Nu är Vidsjötun ute på samråd! Vi hälper RO Properties att utveckla ett unikt bostadsområde varsamt placerad i den varierade topografin. Läs mer om projektet här.

Bygglov för Oldmästaren – 06.2024

Ett glatt besked inför sommaren! Bygglov beviljat för Kv Oldmästaren i Nockebyhov. Vi hjälper Familjebostäder att utveckla 87 bostäder med det lilla extra. Se mer av projektet här.

Lokstallarna täcks av – 05.2024

Nu har det första huset i projektet Lokstallarna i Hagastaden täckts av. Äntligen går det att ana ett slutresultat. Einar Mattsson utvecklar bostadsrätter och beräknad första inflytt sker i september. 

FÖRSTA SPADTAGET FÖR VINKELHUSET – 05.2024

Nu startar bygget av Vinkelhuset! MVB bygger och Patriam utvecklar 14 bostäder utöver det vanliga på Lilla Essingen. Läs mer om projektet här

Förnyat ramavtal med FB – 05.2024

Vi stolta över att ha förnyat vårt ramavtal med Familjebostäder! Just nu jobbar vi med flera spännande projekt för Familjebostäder och vi hoppas på ännu fler projekt tillsammans under de kommande åren.

Fortsättning i Jarlaberg – 05.2024

Vi har fått fortsatt förtroende att utveckla projektet i Jarlaberg mot genomförande tillsammans med Einar Mattsson. I planskede arbetade vi på uppdrag av ALM/Svenska Nyttobostäder som nu sålt projektet till Einar Mattsson. Läs mer om affären här.

Nytt projekt på Årstafältet – 04.2024

Vi har fått i uppdrag av Svenska Bostäder att fortsätta utvecklingen av deras tidigare markanvisning i Årstafältet etapp 5 södra. Projektet är ett stadskvarter med ca 150 bostäder och plats för den kommande tunnelbanestationen Östbergahöjden.

Uppstart på Årstafältet – 04.2024

Vi har fått i uppdrag av Familjebostäder att projektera ett bostadskvarter med förskola i Etapp 2 på Årstafältet. Projektet ska genomföras som en VDC-projektering med högt ställda hållbarhetskrav. Nu sätter vi pennan mot pappret.

Vårt klimatavtryck – 04.2023

Vi har med hjälp av Zeromission tagit fram data på vår verksamhets samlade klimatavtryck. Allt som en del i vårt arbete för att minimera våra utsläpp och bidra till att nå netto noll.

Full fart på Lilla Essingen – 03.2024

Äntligen är vi tillbaka på Lilla Essingen och Svenska Bostäders projekt Primus. Under året utvecklar vi nu projektet som vi tagit fram i detaljplaneskede, inför kommande entreprenad och byggstart.

Bygghandling inlämnad – 03.2024

Nu är bygghandlingen inlämnad för Kfasts trygghetsbostäder och förskola i Kv Nougaten. Tuna Entreprenad är redan igång och bygger. Inflyttningen börjar under 2025.

Byggstart Vinkelhuset – 03.2024

Nu är markarbetena i gång på Lilla Essingen för Patriams projekt Vinkelhuset. Läs mer om projektet här.

Fullt hus i Sthlm02 – 02.2024

Nu börjar huset fyllas på av människor utan bygghjälmar. I samband med möbelveckan bjöd Skanska Fastigheter in till samtalskväll och invigning av Contems inredning i entréplanet. Snart öppnar bageriet BAK i samma lokal. 

Parkkvarteret färdigställt – 02.2024

Nu finns nya bilder på Parkkvarteret som har färdigställts. Skanska Hyresbostäder har utvecklat och Nrep tar över som fastighetsägare.

Återbruk vid Norrmalmstorg – 02.2024

I Packarhuset demonteras och återanvänds just nu reglar, isolering, plywood och gips i arbetet med ombyggnationen av Danske Banks kontor. Hufvudstaden är fastighetsägare och vår beställare.

Ramavtal i Västerbotten – 01.2024

Vi har vunnit ett ramavtal med Umeå, Nordmaling, Vännäs, Vindeln och Bjurholms kommuner! Ramavtalet omfattar arkitekttjänster för respektive kommuns allmännytta och fastighetsbolag. Vi hoppas på många tågresor framöver som bär uppåt! 

Råvind i Malmö – 01.2024

Vi har fått i uppdrag av Befra Gruppen att ta fram bygglov för ca 10 vindslägenheter i en befintlig fastighet i Sofielund.

Kranen är uppe – 01.2024

Nu är kranen uppe på byggplatsen i Eskilstuna. Kv Nougaten utvecklas av Kfast och Tuna Entreprenad och kommer innehålla hyresrätter som trygghetsbostäder och en förskola. Bygget beräknas vara klart under 2026.

Bygglov för Vinkelhuset – 12.2023

Vinkelhuset har fått bygglov! Vi hjälper Patriam att utveckla ett unikt boende några fotsteg från vattenbrynet på Lilla Essingen. Läs mer om projektet här.

Täby stadsbyggnadsakademi – 12.2023

Vi presenterade vårt och Einar Mattssons projekt Elddonet på årets sista upplaga av Täby stadsbyggnadsakademi. Akademin är ett forum för att diskutera stadsbyggnad ur ett Täby-perspektiv.

Bordsvägen ute på granskning – 11.2023

Bordsvägen i Gubbängen är nu ute på granskning! Ett nätt projekt som ansluter till den äldre bebyggelsen i området. Utvecklar gör vi tillsammans med Wallenstam.

STHLM 02 STUDION – 11.2023

Nya bilder på kontorshuset Sthlm 02 Studion i Hammarby Sjöstad som vi ritat på uppdrag av Skanska Fastigheter. Tack Johan Fowelin för fotografierna!

Hederspris inom hållbarhet – 11.2023

Vi är stolta över att ha hjälpt Anja Pärson och Filippa Rådin Pärson med att ta fram sitt drömhus med stora hållbarhetsambitioner. Huset har nu vunnit Plaza Interiörs hederspris inom hållbarhet 2023. Se fler bilder på projektet här.

Fritidshus Hälsingland – 10.2023

Vi har fått i uppdrag att rita ett fritidshus på den här tomten i Hälsingland.

Första spadtaget Nougaten – 10.2023

Nu tas första spadtaget i projektet Nougaten! Vi hjälper Kfast och Tuna entreprenad med projektet som omfattar trygghetsbostäder, hyresbostäder och en förskola i framväxande Munktellstaden.

Säljstart Lokstallarna – 10.2023

Nu har Einar Mattsson säljstartat Lokstallarna i Hagastaden. Läs mer om projektet här!

Pressvisning Sthlm 02 – 10.2023

Bygget fortsätter och i veckan visade Skanska upp Sthlm 02 Studion för media. Ylva berättade om Vargs arbete med att skapa ett robust och elegant hus. Läs en av de publicerade artiklarna här.

Välkommen Jonathan – 09.2023

Vi hälsar Jonathan välkommen till oss på Varg!

Samråd vid Sparrmansvägen – 09.2023

Nu är det samråd för Bergsundets projekt vid Sparrmansvägen! Vi hjälper till att utveckla 60 hyresrätter i Hammarbyhöjden. Läs mer om projektet här.

Tobias, Isabella och Alexander – 09.2023

Vi hälsar er välkomna till oss på Varg!

Avspark på Sandhamn – 09.2023

Vi tog båten till Sandhamn för en dag av verkstäder och diskussioner kring höstens kommande projekt.

Norrmalmstorg 1 – 08.2023

Vi är glada över att berätta att vi hjälper Hufvudstaden med hållbara hyresgästanpassningar med fokus på återbruk i det anrika gamla Citypalatset vid Norrmalmstorg.

Granskning i Riksby – 08.2023

Nu är vårt projekt för Maxera Bostad ute på granskning! Kvarteret är del av ett större utvecklingsområde vid Linta Gårdsväg. Läs mer om stadsdelen här.

Ramavtal Stockholmshem – 08.2023

Anbudsgivningen är avgjord och vi kan nu förnya vårt ramavtal avseende nyproduktion med Stockholmshem!

Välkommen Hannah – 08.2023

Vi hälsar Hannah välkommen till oss på Varg!

Lokstallarna på väg upp – 07.2023

Nu monteras stommen i det första huset av fyra i Hagastaden. Utvecklar gör Einar Mattsson. Läs mer om projektet här.

Jury för Plåtpriset – 07.2023

Inga kommer sitta med i juryn för Plåtpriset 2023. Under v.36 släpps finalisterna. Läs mer om priset här.

Tätt hus Borgafjäll – 07.2023

Nu är stommen uppe och taket lagt på fritidhuset vi ritar i Borgafjäll.

Här kommer sommaren – 06.2023

Några väggar till ska ritas, sen går även vi för sommaren. Vecka 28-31 är kontoret stängt. Vi ses i augusti igen. Glad sommar!

Granskning Östberga Norra – 06.2023

Nu är Östberga Norra som vi ritar åt Einar Mattsson ute för granskning! Läs mer om projektet här.

Tomteboda – 06.2023

Vi fick en exklusiv visning av Tomteboda av Martin Rörby och vår tidigare kollega Juliette Ciliberto. Värt ett besök!

Studiedag – 06.2023

Vi tog en dag för att spana in några olika projekt i Stockholm. Roligt att se både befintliga och framväxande projekt!

Vinkelhuset – 05.2023

Nu är bygglovet för Vinkelhuset inlämnat! Projektet utvecklas tillsammans med Patriam i det nya bostadsområdet Primus, som ligger beläget på nordvästra sidan av Lilla Essingen.

Nytt ramavtal med SB – 05.2023

Vi är glada att vårt samarbete fortsätter i ett nytt ramavtal tillsammans med Svenska Bostäder.

Nougaten fortsätter – 05.2023

Vi ser fram emot det fortsatta arbetet tillsammans med Kfast i det före detta industriområdet Munktellstaden i Eskilstuna. Byggstart planeras till hösten.

Bygghandling Lokstallarna – 04.2023

Nu avslutar vi bygghandlingen för Einar Mattssons projekt Lokstallarna och produktionen drar igång i Hagastaden.

Ottsjö – 04.2023

Vi har fått i uppdrag att rita en villa i jämtländska Ottsjö.

Bordsvägen uppmärksammas – 04.2023

Stadsbyggnadskontoret Stockholms stad uppmärksammar Bordsvägen som ett gott exempel på förtätning. Projektet utvecklar vi tillsammans med Wallenstam AB. Se inlägget här.

Bygget tar form i STHLM 02 – 03.2023

Äntligen har plasten täckts av på Sthlm 02 – Studion – och hyresgästanpassningarna börjar ta form. Utvecklar gör Skanska.

Forskning om återbruk – 03.2023

Vi har lämnat in en forskningsansökan till Vinnova för att fördjupa våra kunskaper om hållbarhet och återbruk. Ansökan görs tillsammans med Uppsala kommun och Whitman Permakultur. Nu håller vi tummarna!

Film om Vinkelhuset – 03.2023

Vi har blivit intervjuade om det pågående projektet Vinkelhuset som vi utvecklar tillsammans med Patriam. Se intervjun här.

Parkkvarteret täcks av – 02.2023

Vi har varit på platsbesök på bygget i Barkarbystaden för att stämma av putsfärger och se den avtäckta tegelfasaden. Bygger gör Skanska Hyresbostäder, för NREP.

Sthlm 02 – 02.2023

Medan bygget av Sthlm 02 är i full gång har vi skapat en modell av projektet till Skanskas showroom.

Ny organisation – 02.2023

Från och med årsskiftet har Varg en ny organisation och en ny vd. Ledningsgruppen består av Inga Varg, Jonte Norin, Kajsa Laring och Ylva K Rosvall.

Välkommen Milan – 02.2023

Vi hälsar Milan välkommen till oss på Varg.

Bygghandling inlämnad – 01.2023

Nu har vi lämnat in bygghandling för ombyggnad av en äldre panncentral till ett cykelhus, som del i projektet Oldmästaren. Utvecklar gör Familjebostäder.

Bygglov i Söderhamn inskickat – 01.2023

Nu har vi lämnat in en bygglovsansökan för en T-formad villa med slutna gavlar och sadeltak i Söderhamn.

Guide till gråzonen – 01.2023

Nu finns publiceringen av vårt forskningsprojekt Guide till gråzonen tillgänglig för nedladdning. Projektet är ett samarbete mellan Varg arkitekter, Joanna Zawieja och Elof Hellström, och samfinansierades av ARQ forskningsstiftelse och Varg.

Tillbaka vid Telefonplan – 01.2023

I detaljplaneskedet hjälpte vi Vasakronan att ta fram byggrätten och nu har vi fått förtroendet att utveckla kvarteren vidare tillsammans med HSB Bostad. Kvarteren blir sist ut i HSBs utveckling av Ericssons gamla fabriksområde.

Välkommen Albin – 01.2023

Vi hälsar Albin välkommen till oss på Varg.

En julhälsning – 12.2022

God Jul och Gott Nytt År önskar vi på Varg!

GRANSKNING TERRASSKVARTEREN -12.2022

Nu ligger Terrasskvarteren i Norra Djurgårdsstaden ute på granskning. Projektet utvecklas av Serneke. Läs mer här.

Kaffevagnen – 12.2022

Vårt bidrag ”Kaffevagnen” i tävlingen om en ny cafebyggnad i Brunnsparken. Stort grattis till det vinnande förslaget ”Rödmönja” av Högberg Gillner Arkitektur. Se vårt förslag här.

Samråd Telefonplan – 12.2022

Centrala Telefonplan är nu ute på samråd. Vi har utvecklat kvarter 2 och 3 tillsammans med Stena Fastigheter AB. Samrådet hittar du här.

Platsbesök på Elddonet – 12.2022

Nu börjar radhusen växa fram i Einar Mattssons projekt Elddonet i Täby.

Kv. Pumpstocken 10 – 12.2022

Vi hjälper Hufvudstaden med en kontorsrenovering i en fastighet på Birger Jarlsgatan i Stockholm.

Hebas Huvudkontor – 12.2022

Ombyggnationen och inredningen av Hebas huvudkontor på Södermalm är färdig. Fler bilder finns här.

Bygglov i Eskilstuna – 12.2022

Nu har kv. Nougaten fått godkänt bygglov. Vi hjälper Kfast att utveckla ett trygghetsboende, hyreslägenheter och förskola i Munktellstaden.

Varg växer -12.2022

Kajsa Laring, Jonte Norin och Ylva K Rosvall ingår tillsammans med Inga Varg i kontorets ledningsgrupp och tar nu med ett utökat delägarskap ett fördjupat engagemang.

BYGGLOV FÖR LOKSTALLARNA – 11.2022

De två kvarteren Östra och Västra Lokstallarna i Hagastaden har fått bygglov. Projektet utförs i samarbete med Einar Mattsson.

Samråd Bromstensgluggen -11.2022

Nu ligger Bromstensgluggen ute på samråd. Projektet har utvecklats tillsammans med Svenska Bostäder. Samrådet hittar du här.

Bygglov för Borgafjäll – 11.2022

Fjällstugan i Borgafjäll har tillsammans med en tillhörande gäststuga fått bygglov.

Bland träden i Vidsjötun – 10.2022

I Brunn på Ingarö hjälper vi Ro Properties att ta fram en ny detaljplan för ett hållbart boende bland hällmark och tallskog.

VÄLKOMMEN SANNA – 10.2022

Vi hälsar Sanna välkommen till oss på Varg.

Lilla Essingen – 10.2022

Vi hjälper Patriam att utveckla ett intimt och generöst boende på Lilla Essingen. Läs mer om projektet här.

Nougaten – 09.2022

Vi har fått uppdraget att hjälpa Kfast och Tuna Entreprenad att ta fram ett trygghetsboende i det framväxande Munktellområdet i Eskilstuna. Just nu skissar vi på fasaderna.

Kickoff på Sandhamn – 09.2022

Kontoret tog båten till Sandhamn där årets tema ”struktur” presenterades.

Bygglov för Dragonen – 09.2022

Vi är glada att Dragonen har fått bygglov! ALM Equity utvecklar projektet i Upplands Väsby.

Sthlm 02 studion – 09.2022

Vi berättar mer om Sthlm 02 Studion i en intervju på Sthlm 02:s hemsida. Filmen ser ni här!

Bygglov för panncentralen i Oldmästaren – 09.2022

Panncentralen i Oldmästaren har fått bygglov! Projektet utvecklas av Familjebostäder.

Välkommen Ida – 08.2022

Vi hälsar Ida välkommen till oss på Varg.

Bifrost på plats – 08.2022

Nu har Bifrost äntligen fått en permanent placering utanför SSAB i Borlänge. Foto: Hasse Eriksson

Sthlm 02 monteras – 08.2022

Medan många haft semester har monteringsgänget i projektet Sthlm 02 hunnit en bra bit med stomme och fasad. Utvecklar projektet gör Skanska.

Nu börjar sommaren – 07.2022

Några linjer till, sen är det semester även för oss. Vecka 28-31 är kontoret stängt. Vi ses i augusti. Glad sommar!

Bygghandling i Hagastaden – 06.2022

Efter sommaren fortsätter vi med bygghandling i Einar Mattssons projekt Lokstallarna i Hagastaden. Källarvåningen är redan klar och snart börjar resan uppåt.

Laga kraft i Triangeln – 06.2022

Tjoho! Nu har detaljplanen för projektet Triangeln i Solna vunnit laga kraft. Utvecklar gör Stena fastigheter.

Bordsvägen ute på samråd – 06.2022

Vi har hjälpt Wallenstam att utforma ett projekt om 90 bostäder i Gubbängen relaterar till den befintliga folkhems-arkitekturen. Du kan ta del av samrådet här.

Vi åkte till Norrland – 05.2022

Vår studieresa i år utgick från Skellefteå i norr. Med buss tog vi oss utmed kusten ända ned till Gävle. Hoppas vi snart är tillbaka igen.

PROVELEMENT STHLM 02 – 05.2022

Provelementet till en av fasaderna i Sthlm 02 är på plats. Vi längtar tills fasaden lyfts på plats. Läs mer om sthlm 02 här.

Samråd i Örnsberg – 05.2022

Nu finns samrådet ute för omvandlingen av Örnsbergs industriområde. Vi hjälper Stockholmshem att utveckla 97 hyresrätter. Samrådet hittar du här.

Snart klart litet hus – 04.2022

På en vacker naturtomt har vi ritat ett litet komplementhus i hela tre plan. Lagom till sommaren är huset redo för inflyttning.

Fjällstuga i Jämtland – 04.2022

Två stycken återvunna timmerstugor blir till nytt hem i jämtländska fjällen.

Parkkvarteret på väg upp – 04.2022

Nu börjar det anas hur bra allt kommer bli när det är klart. Bygger och utvecklar gör Skanska Hyresbostäder.

Välkommen Ali – 03.2022

Vi hälsar Ali välkommen till oss på Varg.

Tävling i Sickla – 03.2022

En bild av vår och Skanskas vision i markanvisningstävlingen för Planiaområdet i Sickla, Nacka. Stort grattis till vinsten Bonava och Nyréns arkitektkontor.

Sjöstadshöjden på samråd – 03.2022

Passa på att kika på vårt och Familjebostäders förslag för ett av kvarteren i Sjöstadshöjden. Samrådet hittar du här.

Bygglovet är inlämnat – 02.2022

Nu har bygglovet lämnats in för Dragonen i Upplands Väsby! Utvecklar gör ALM Equity.

Nya Telefonplan – 02.2022

Här, precis bredvid Telefonplans tunnelbanestation, hjälper vi Stena Fastigheter att utveckla två livliga stadskvarter. Samråd är planerat till slutet av 2022.

Välkommen Siri – 02.2022

Vi hälsar Siri välkommen till oss på Varg.

Utveckling av Rasbranten – 01.2022

I branten mellan Stadshagen och Karlbergssjön forsätter arbetet med de tre punkthusen närmast vattnet av de totalt sju. Vi arbetar tillsammans med Einar Mattsson.

Samråd Riksby – 01.2022

Vi har ritat ett kvarter vid Linta Gårdsväg i Riksby tilsammans med Maxera. Förslaget finns nu ute på samråd. 

Nu gjuts bottenplattan – 01.2022

Bygget av Sthlm 02A är igång och i dagarna gjuts äntligen bottenplattan. Följ hela bygget på Skanskas webbkamera här.

Platsbesök i Umeå – 12.2021

Stomme, tak och ytterväggar är nu klara. Nu tar det invändiga vid. In och följ bygget av drömhuset på Anja och Filippas Youtube-kanal.

Samråd Östbergabackarna – 12.2021

Tillsammans med Einar Mattsson har vi utvecklat 187 hyresrätter i norra Östberga. Nu finns förslaget ute på samråd. 

Anja och Filippas drömhus – 11.2021

Vi är stolta över att ha hjälpt Anja Pärson och Filippa Rådin Pärson med att förverkliga sitt hållbara drömhus. Följ bygget på deras youtube-kanal. 

Säljstart för Elddonet – 11.2021

Nu har Einar Mattsson säljstartat projektet Elddonet i Täby Park. 

Parkkvarteret – 10.2021

Vi har tittat på fina provelement som Skanska snart börjar resa i Barkarbystaden. 

Borgafjäll – 10.2021

Snart börjar vi skissa på en fjällstuga i Borgafjäll. 

Bygglov i Jarlaberg – 10.2021

Tillsammans med ALM Equity har vi ritat fyra punkthus i tegel längs med Jarlabergsvägen i Nacka.

Kickoff på Sandhamn – 09.2021

Kontoret har varit på kickoff! Årets tema: Från detalj till helhet.

Oskar och Petra – 09.2021

Vi hälsar Oskar och Petra välkomna till oss på Varg.

Godkänt bygglov för Elddonet – 08.2021

Efter ett godkänt reviderat bygglov har nu bygget kommit igång i Einar Mattssons projekt Elddonet. 

Nästa systemhandling – 08.2021

Vi fortsätter arbetet med systemhandling i Einar Mattssons projekt Lokstallarna, mitt i framväxande Hagastaden. 

Glad sommar – 07.2021

Vi på Varg önskar alla en lång och härlig sommar! Vi är åter på plats den 9 augusti.

Snart börjar resan uppåt – 06.2021

Årets regnigaste dag besökte vi Parkkvarteret i Barkarbystaden där grundläggningen nu är klar och stommen snart börjar resas. Vi hoppas att vi kan visa lite soligare bilder nästa gång. 

Vi åkte till Antwerpen – 06.2021

I år blev det en digital studieresa till Antwerpen och Gent. Hoppas vi snart får möjlighet att se allt vackert på plats. 

Sthlm 02 – 05.2021

Nu presenterar Skanska Fastigheter Sthlm New 02 på sin hemsida. Läs mer här!

En kväll i Brunn – 05.2021

På uppdrag av Ro Properties har vi nu påbörjat arbetet med att ta fram underlag inför samråd för bostäder i Brunn på Ingarö.

Heba inredning – 05.2021

Vi hjälper Heba med ombyggnationen och inredningen av deras huvudkontor på Södermalm.

Litet hus – 04.2021

Vi har ritat ett litet hus tre plan med entré i mellanplan. Bygget är i full gång och väggarna av Isotimber är resta.

Välkommen Agnes – 04.2021

Vi hälsar Agnes välkommen till oss på Varg.

Uppstart i Bromstensgluggen – 04.2021

Vi hjälper Svenska Bostäder med planarbete för deras markanvisning i Bromstensgluggen.

Vi bygger ut – 03.2021

Vårt kontor blir större och ljusare! 

Karl och Mikael – 03.2021

Vi hälsar Karl och Mikael välkomna till oss på Varg.

Vinst i Sjöstadshöjden – 03.2021

Efter vinst i parallellt uppdrag hjälper vi nu Familjebostäder med planarbete inför samråd i projektet Sjöstadshöjden.

Bygglov för STHLM New 02A – 02.2021

Nu har Sthlm New 02A fått bygglov!

Tredje huset i Årsta – 02.2021

Nu är det sista av de tre höghusen i Årsta på plats.

Sthlm 02 A – 02.2021

Arbetet med STHLM NEW 02A och Skanska fortsätter, under våren arbetar vi vidare med bygghandlingar.

Nikolas och David – 01.2021

Vi hälsar Nikolas och David välkomna till oss på Varg.

TACK FÖR I ÅR – 12.2020

God Jul och Gott Nytt År önskar vi på Varg.

Inflyttning i Täby Park – 11.2020

I Kv. Opalen som vi ritat för Skanska hyresbostäder har de första hyresgästerna flyttat in.

Julia och Sigrid – 11.2020

Vi hälsar Julia och Sigrid välkomna till oss på Varg.

Bygglov för Elddonet – 10.2020

I Täby Park har kvarteret Elddonet som vi ritar för Einar Mattsson fått bygglov. Ett kvarter med radhus, bostadsrätter och verksamheter.

Bygglov för Parkkvarteret – 10.2020

Parkkvarteret som vi ritar för Skanska hyresbostäder har fått bygglov. Kvarteret i Barkarbystaden består av lägenheter och verksamheter.

Jobba med oss – 09.2020

Just nu söker vi handläggande och medverkande arkitekter med flera års erfarenhet.

VÄLKOMMEN KLARA – 08.2020

Vi är väldigt glada att Klara är tillbaka på Varg.

Inflyttning i Kv. Menyn – 08.2020

Mellan tallarna i Silverdal pågår inflyttningen av de fyra husen i Kvarteret Menyn som vi ritat för Skanska Nya Hem.

Vi är tillbaka – 08.2020

Efter bad och avkopplande sommardagar är vi nu tillbaka på Tjärhovsplan.

GLAD SOMMAR – 07.2020

Varg arkitekter önskar glad sommar!

SKÖNDAL – 06.2020

I bostadskvarteret Skulpturparken som vi ritat för Einar Mattsson har inflyttningen börjat.

Tegnérs torn tackar för alla röster – 06.2020

Tack till alla som röstat på Tegnérs torn i Årets Stockholmsbyggnad. Stort grattis till vinnaren Folke Bernadottes bro och &Rundquist.

Arkitekturscen Stockholm – 06.2020

Inga Varg medverkar i paneldiskussionen om Stockholms arkitekturpolicy.

Triangeln på granskning – 05.2020

Bostadskvarteret Triangeln som vi ritat för Stena Fastigheter är nu ute på granskning.

Äldreboende på Värmdö – 05.2020

Vi har tillsammans med HEBA och Urbio tagit fram ett förslag till ett äldreboende i Pilhamn, Värmdö – Öppna Landskap

INREDNING FÖR CASTELLUM – 05.2020

Castellum har flyttat in i sitt nya Stockholmskontor.

Nominerad till Årets Stockholmsbyggnad – 04.2020

Tegnérs torn är nominerat till Årets Stockholmsbyggnad.

Steninge Slottsby – 04.2020

På uppdrag av CBRE har vi tagit fram ett förslag på bostäder och lokaler i Steninge Slottsby.

EN UNDERSÖKNING AV DET GEMENSAMMA – 03.2020

Vi startar nu ett forskningsprojekt. Projektet är ett samarbete mellan Varg arkitekter, Joanna Zawieja och Elof Hellström, och samfinansieras av ARQ och Varg.

JURYARBETE I GÖTEBORG- 03.2020

Inga Varg fortsätter sina juryåtaganden med uppdrag åt Vasakronan avseende kv. Kromet, Lilla Bommen i Göteborg.

Ivan och Antonia – 03.2020

Vi vill hälsa Ivan och Antonia välkomna till oss på Varg.

Vi bygger om – 02.2020

Äntligen kan vi njuta av vårt nya bibliotek, vi ser fram emot när allt är på plats!

Vinter i Skarpnäck – 02.2020

Vi fortsätter arbetet på Gamla Tyresövägen i Skarpnäck. Närmast ska vi lämna in granskningshandling för detaljplan. Vi ritar ett kvarter i trä och tegel åt Skanska Nya Hem.

Vinst i Hagastaden – 12.2019

Vi har fått förtroendet av Einar Mattsson att rita två kvarter i Hagastaden, Östra och Västra Lokstallarna.

Säljstart Sköndal – 12.2019

Nu är försäljningen av Skulpturparken i full gång. Projektet ligger i Sköndal, och vi har ritat åt Einar Mattsson.

Hälsningar från oss på Varg – 12.2019

Vi önskar er en God Jul och Gott nytt år!

inflyttning av brofästet 2 – 11.2019

Längs med Bobergsgatan i Norra Djurgårdsstaden är hyresbostäderna vi ritat för Einar Mattsson inflyttade. Vi hoppas ni kommer trivas!

KV. MENYN – 11.2019

I Silverdal byggs fyra stycken trevåningshus kring en gemensam gård som vi har ritat åt Skanska Nya Hem.

SKÖNDAL – 10.2019

Längs med Thorsten Levenstams väg och Sköndalsvägen är bygget i full gång. Varg har ritat ett kvarter med bostadsrätter, cykelverkstad och lokaler åt Einar Mattsson.

Tegnérs Torn – 10.2019

De boende har flyttat in i Tegnérs Torn vid Sabbatsberg, vi hoppas att ni kommer trivas!

BIFROST TILL BORLÄNGE – 09.2019

Bifrost, den tillfälliga entrén till Arkitekturgalan 2019 får en permanent placering vid SSAB:s konferensanläggning i Borlänge.

Sandhamn – 09.2019

Kontoret tog båten till Sandhamn för att hälsa hösten, och Agnes välkommen.

ur arkivet – 08.2019

Varg som är ansvariga för Rosenbergska arkivet är väldigt glada över att ge ut boken UR ARKIVET – Byggnader och projekt av Gustaf Rosenberg i september.

landscraper – 06.2019

Arbetet och utvecklingen av Lilla Essingen fortsätter. Tillsammans med Svenska Bostäder har vi tagit fram förslaget Landscraper.

RINKEBYTERRASSEN – 05.2019

Parkeringshuset vid Rinkebyterrassen där vi arbetat tillsammans med ALM och ByggVesta är under uppförande. Betongelementen är på plats och vi ser fram emot resultatet.

ENTRÉ TILL ARKITEKTURGALAN – 03.2019

Vi har vunnit första pris i tävlingen ”Steel Race Reuse – 72 timmar”. Bifrost kan upplevas vid Konserthuset på Hötorget den 19 mars.

SKÖNHETSRÅDETS NYA ORDFÖRANDE – 02.2019

Efter fem år som ledamot har Inga fått det hedersamma uppdraget som ordförande i Stockholms skönhetsråd.

Magelungens strand – 01.2019

Vid Magelungens strand i Farsta ritar vi kvarter och punkthus åt Maxera Bostad. Detaljplanen är nu ute på samråd.

GOD JUL & GOTT NYTT ÅR – 12.2018

God Jul och Gott Nytt År önskar vi på Varg.

Framtidens Alby – 11.2018

Vi påbörjar ett nytt uppdrag: Västra Albydalens gestaltning, tillsammans med Urbio och Trivector

BYGGLOV I SKÖNDAL – 11.2018

Nu har husen på Magnoliatomten fått bygglov. Projektet är en del av stadsutvecklingen av Stora Sköndal.

Kallbadhuset färdigt – 10.2018

Nu är parhusen Brf. Kallbadhuset som vi ritat åt Storstaden Bostad färdiga. De står på en fin strandtomt vid Långsjön i Älvsjö och vi är riktigt nöjda med resultatet.

SCAN MAGAZINE – 10.2018

I oktobernumret av Scan Magazine kan ni läsa om oss på Varg.

BYGGLOV KV. MENYN – 10.2018

Vi har fått beviljat bygglov för kv. Menyn i Silverdal som vi ritat åt Skanska Nya Hem. Nu går vi vidare med bygghandling.

SAMRÅD FÖR TRIANGELN – 09.2018

Nu ligger kv. Triangeln ute för samråd. Planförslaget, som Varg ritat för Stena Fastigheter, visas nu i Solna stadshus.

Bygglov för Täby Park – 09.2018

Nu har Kv. Opalen 2 i Täby Park som vi ritat åt Skanska Hyresbostäder beviljats bygglov.

Rundvandring i Norra Djurgårdsstaden – 09.2018

Varg presenterar tre projekt i samband med Betongföreningens rundvadring i Norra Djurgårdsstaden den 13 september.

STHLM 02 – HUS A – KONTORSHUS HAMMARBY – 08.2018

Vi har glädjen att få arbeta med hus 02 i Skanska Fastigheters projekt STHLM NEW i Södra Hammarbyhamnen.

ÅRSTABERG – 06.2018

Årstahusen reser sig upp med fin utsikt över stan.

BROFÄSTET 2 – 06.2018

Byggnationen av Brofästet 2 längs med Bobergsgatan i Norra Djurgårdsstaden är i full gång.

FÖRSKOLAN PIRATEN – 05.2018

I kv. Hjulmakaren har Varg ritat en förskola där inredningen blir en del av leken.

G:A TYRESÖVÄGEN SKARPNÄCK – 05.2018

Detaljplanearbetet har påbörjats för området vid Gamla Tyresövägen.
Vi ritar ett kvarter åt Skanska Nya Hem.

TVÅ KVARTER VID TELEFONPLAN – 04.2018

Förtätning och utveckling av Telefonplans kärna.

NORRA DJURGÅRDSSTADEN – 04.2018

Brofästet 1 i Norra Djurgårdsstaden som vi ritat tillsammans med Einar Mattsson är snart redo för inflytt.

STUDIERESA SCHWEIZ – 04.2018

Vi har varit på studieresa i Schweiz och besökt flera intressanta och fina projekt.

SAMRÅD I UPPLANDS VÄSBY – 03.2018

Nu är kv. Dragonen ute på samråd. Vi ritar ett nytt kvarter längs Dragonvägen för Alm Equity.

Välkommen Erik – 03.2018

Vi hälsar våren och Erik välkomna!

Bolidentriangeln Årsta – 03.2018

På uppdrag av Patriam och Möller & Partners arbetar vi nu med att ta fram ett detaljplaneunderlag för Bolidentriangelns västra spets.

Jarlaberg på granskning – 03.2018

Detaljplanen för de fyra punkthusen i Jarlaberg, som vi ritar åt ALM Equity har varit på samråd och går vidare till granskning.

VINST I SKARPNÄCK – 02.2018

Med vårt förslag Skarpnäcks Entré vann Skanska Nya Hem markanvisningstävlingen för ett kvarter utmed Gamla Tyresövägen.  I mars på börjar vi detaljplanearbetet.

TRE PROJEKT I BOKFORM – 01.2018

Boken Nordic Architects Global Impacts, med samtida nordisk arkitektur kom nyligen ut, publicerad på Arvinius + Orfeus förlag. Varg Arkitekter är stolta att få bidra med tre projekt till denna fina bok.

BYGGLOV FÖR HÄGGVIK – 01.2018

Kvarteret med tre höga hus på 23 våningar som vi ritat i Södra Häggvik för ALM Equity har nu fått bygglov. Området står inför en stor omvandling från industri- och externhandelsområde till en tät och blandad stadsdel.

VÄLKOMNA EMMA OCH SOFIA – 01.2018

Vi börjar året med att välkomna Emma och Sofia.

FOTOGRAFERING – 11.2017

Flera av våra projekt har färdigställts under året. Åke E:son Lindman har varit ute och fotograferat Balkonghusen, Infill i Gubbängen och  Älvsjö Studenthus. Se även de fina fotografierna av Torgkvarteret i Vallastaden, Linköping som Willhelm Rejnus tagit.

SYSTEMHANDLING SKÖNDAL – 10.2017

I november börjar arbetet med systemhandling för Magnoliatomten som vi ritar åt Einar Mattsson. Kvarteret är en del av nya stadsdelen Stora Sköndal. Projektet hos Einar Mattsson.

HYRESRÄTTER I TÄBY PARK – 09.2017

Utmed boulevarden i den nya stadsdelen Täby park ritar vi nu kvarter 1:6 åt Skanska Hyresbostäder.

På besök i Vallastaden – 09.2017

Vi har varit i Linköping och besökt bomässan där vi ritat Torgkvarteret.

VÄLKOMNA! – 08.2017

Nu är höstterminen igång och vI välkomnar Georg, Helena, Dimitris, Annika och Kamila!

BYGGLOV FÖR TEGNÉRS TORN – 07.2017

Nu har Tegnérs torn som Varg har ritat för Svenska Bostäder beviljats bygglov.

STADSHAGEN UT PÅ GRANSKNING – 07.2017

Nu har den stora detaljplanen för Stadshagen gått ut på granskning. Många bostäder, kontor, skola och idrott ska tillskapas i den härligt brokiga stadsdelen. Vi har ritat tre fina punkthus i betong och trä som Einar Mattsson vill bygga.

Beviljat bygglov – 05.2017

I norra Rinkeby däckas en del av E18 över för att koppla samman Rinkeby med Järvafältet. I och med överdäckningen förlängs Rinkebystråket och kopplingen mellan Rinkeby och Kista. Varg arbetar med utformningen av det östra parkeringshuset för ALM och ByggVesta.

TULPANER PÅ TAKET – 05.2017

Lökarna vi satte i fjol har vuxit upp, i Norra Djurgårdsstaden prunkar Balkonghusens tak av vårfina tulpaner!

Foto: Pär Medman

Byggstart i Årstaberg – 05.2017

Nu har samtliga tre byggnader i Kv Mötesplatsen i Årstaberg fått bygglov, och bygget av de tre 16 våningar höga punkthusen har påbörjats.

Varg är stolta över att vara en del av Ikanos utveckling av området Årstahusen.

Lilla Essingen ute på granskning – 04.2017

Detaljplanen för Primusområdet nordväst om Essingeleden på Lilla Essingen har nu gått ut på granskning. Vi har ritat det längsta huset åt Svenska Bostäder, läs mer om projektet här.

BETONGMAFFIAN – 03.2017

I senaste avsnittet av podcasten Betongmaffian pratar Inga Varg och Henrik Rundquist om betongens egenskaper.

#25 “Klumpig” och skön – ett program om betongens form

 

VINST I TÄBY PARK – 02.2017

Tillsammans med HSB har vi vunnit en markanvisningstävling i Täby park. Vi samarbetar med Arkitema och Wästbygg och utvecklar ett kvarter med en gemensam gård centralt i det nya bostadsområdet.

SÄLJSTART – 01.2017

I Rissne är kvarteret Hjulmakaren under uppbyggnad. Varg har ritat åt Einar Mattsson, och på söndag 5/2 startar försäljningen av bostadsrättsdelen, brf Stadshuslunden.

Byggbodar på plats – 01.2017

Nu har bygget etablerat sig och markarbeten påbörjats i Norra Djurgårdsstaden. Vi har ritat hyresrätter åt Einar Mattson i kv Backåkra och kv Koppången.

SAMRÅD JARLABERG – 11.2016

Under november pågår samråd för ny bebyggelse längs Jarlabergsvägen i Nacka. Tillsammans med ALM utvecklar vi fyra smäckra sammanlänkade punkthus.

HEJ! – 10.2016

Vi säger hej till vintern och våra nya medarbetare Lisa Palm och Daniel Peterson.

LÖKPLANTERING – 10.2016

Nu har inflyttning påbörjats i Balkonghusen. Vi välkomnar hyresgästerna med 2000 tulpanlökar och ser fram emot ett blomstrande tak till våren.

HALVVÄGS – 09.2016

Torgkvarteret i Vallastaden i Linköping börjar ta form – stommar för alla fastigheter står nu uppe! Kvarteret som består av bostäder, kontor och studentbostäder är ritat av Varg Arkitekter i tätt samarbete med DinellJohansson och byggs av Åhlin & Ekeroth Byggnads. Beställare är Stångåstaden och Sankt Kors fastigheter. Byggnaderna ska stå klara till Vallastadens Bomässa sommaren 2017.

EN GRANNLAGA UPPGIFT – 09.2016

Varg har av Slussgården fått i uppdrag att projektera en hyresgästanpassning på drygt 2000 kvm i vår grannfastighet Sandbacken Mindre 39. Ny hyresgäst blir Inera AB.

VÄLKOMMEN MONIKA – 09.2016

Vi välkomnar Monika Lchagwadzawyn till oss på Varg!

ÁFRAM VARG! – 07.2016

Ett hommage till organisatörerna av årets DJ Cup. Varg landade, med hjälp av nyförvärvad isländsk talang, på en åtråvärd tredjeplats.

Tack för god match och välkommen Birkir!

SÖDRA VÄRTAHAMNEN – 07.2016

Södra Värtahamnen ingår i det omfattande stadsutvecklingsområdet Norra Djurgårdsstaden. Stadsdelen ska, samordnat med befintlig färje- och kryssningsverksamhet, inrymma blandade funktioner som kontor, bostäder, handel och service. Här arbetar vi just nu med två parallella uppdrag om flerbostadshus på uppdrag av Veidekke och CA Fastigheter.
Flygfoto: Lennart Johansson, Stockholms stad

ÅRSTAHUSEN – 06.2016

Varg tar just nu fram bygghandlingar för Årstahusens första etapp, Hus A i Kv Mötesplatsen.

MAGELUNGEN – 06.2016

Vi tar fram förslag till bostadsbebyggelse vid sjön Magelungen på uppdrag av Maxera, underlag till plansamråd under hösten.

MAGNOLIATOMTEN, SKÖNDAL – 06.2016

Varg har tillsammans med Einar Mattsson tagit fram samrådsunderlag för ett av bostadskvarteren inom Magnoliatomten i Sköndal.
Samråd genomförs 7 juni–26 augusti 2016. Granskning planeras till fjärde kvartalet 2016.

ÄLVSJÖSTADEN – 06.2016

Första spadtaget i Älvsjöstaden sätts av den nya generationen älvsjöbor. Sedan ett parallellt uppdrag 2011 har vi arbetat med strukturplanen och samordnat underlag för detaljplanerna Kabelverket DP1 och Sandaletten DP2. Vi har också ritat detaljplaneunderlag/programhandling för Sandaletten, kvarter 2 samt Entrékvarteret. Just nu arbetar vidare med det senare som är i byggstartsskede.

TORGKVARTERET, VALLASTADEN – 05.2016

Från Linköping kommer denna byggbild som visar kvarteret som vi ritat tillsammans med DinellJohansson. I förgrunden syns det framtida grönstråket längs ån.

Älvsjö Studenthus – 05.2016

Bygget av Älvsjö Studenthus fortsätter och här syns delar av den nya huskroppen.

Brf. Origo, Täby centrum – 04.2016

Bygget av Brf. Origo i Kv. Kaninen rullar på och stommen har nu nått full höjd vid det första trapphuset.

Två projekt för ALM Equity – 04.2016

Vi arbetar för närvarande med projekt både i Jarlaberg, Nacka och i Häggvik, Sollentuna på uppdrag av ALM Equity.

TORGKVARTERET, VALLASTADEN – 03.2016

Torgkvarteret i Vallastaden, Linköping, har börjat byggas och först ut är husen mot ån som vi har ritat tillsammans med DinellJohansson för Stångåstaden. Bygger gör Åhlin & Ekeroth Byggnads AB.

PROGRAMHANDLING, ”RAMVERK” – 03.2016

Just nu arbetar vi för fullt med programhandlingar för vårat kvarter ”Ramverk” i Brofästet, Norra Djurgårdsstaden. Stockholm stad har lagt ut en interaktiv 3d-karta över nästa utbyggnadsetapp, Kolkajen-Ropsten, som ni hittar här.

ALLMÄNNYTTAN NU! – 02.2016

Tegnérs Torn, som vi har ritat för Svenska Bostäder, kommer tillsammans med nio andra projekt att ställas ut på utställningen ”Allmännyttan nu!” på Stockholm Furniture & Light Fair 9-13 februari. Från utställningsbeskrivningen: ”Allmännyttan är en unik aktör på den svenska bostadsmarknaden och har en tradition av att arbeta med kvalitativ arkitektur. Genom att visa nya bostadshus ritade av några av Sveriges främsta arkitekter berättar ”Allmännyttan nu!” om hur det rika arvet förvaltas av allmännyttan idag. ”

Balkonghusen Norra Djurgårdsstaden – 01.2016

Nu har gårdshuset i projektet Balkonghusen nått sin fulla höjd.

SAMRÅD STADSHAGEN – 01.2016

I perioden 20 januari till 3 mars pågår samråd för planerna för Stadshagen. Vi arbetar med tre punkthus i branten ner mot Hornsbergs Strand.

Sätuna Torg, Parallellt uppdrag – 01.2016

Av närmare 40 ansökningar är Varg ett av tre kontor utvalda av SigtunaHem att genomföra ett parallellt uppdrag om Sätuna torg, strax norr om Märsta.

DP Sandaletten antagen – 12.2015

Detaljplan 2 för Kableverket i Älvsjö, som omfattar kvarter Sandaletten, är nu antagen.

CAMPUS NÄCKROSEN – 12.2015

I september deltog vi, i gott sällskap av Jais arkitekter, Wingårdhs och Tham Videgård, i det parallella uppdraget för det framtida Campus Näckrosen i Göteborg. Efter fortsatt dialog och utvärdering finns nu en utgångspunkt för fortsatt planarbete. Här kan man se de inlämnade förslagen.

KV. BORRSVÄNGEN, GUBBÄNGEN – 12.2015

Nu kan man börja ana Kv. Borrsvängens varma fasadkulör i Gubbängen.

SYSTEMHANDLING BROFÄSTET 1 – 11.2015

Nu har vi påbörjat arbetet med systemhandlingar för Brofästet 1 i Norra Djurgårdsstaden. Projektet skall genom sin utformning och tekniska system uppnå miljöklassning Miljöbyggnad Guld.

Älvsjö studenthus – 11.2015

Nu börjar insidan på första etappen av Älvsjö studenthus ta form. Totalt kommer projektet innehålla 367 studentlägenheter.

FÖRSTA SPADTAGET TORGKVARTERET, VALLASTADEN – 10.2015

Igår hölls en ceremoni i Linköping för att markera byggstarten av Torgkvarteret som Varg tillsammans med DinellJohansson har ritat för Stångåstaden. Läs mer om ceremonin i denna artikel från Corren och på Vallastadens Facebook-sida.

FYRKLÖVERN, UPPLANDS VÄSBY – 10.2015

Vi arbetar för närvarande med projektet Fyrklövern i Väsby Centrum för Alm Equity.

HÅLLBARA KARTAN – 10.2015

Balkonghusen i Norra Djurgårdsstaden är med på Stockholm stads nylanserade webbkarta ”Hållbara kartan”. Kartan är ett medel för att öka medvetenheten om hållbara byggprojekt i Stockholm.

JUVELEN, NYTT KONTOR I UPPSALA – 10.2015

Nu är bygglovet inlämnat för Juvelen, där vi ansvarar för interiör och hyresgästanpassningar.
Huset är ritat av Utopia arkitekter för Skanska. Planerad byggstart är våren 2016.

TOMTEBODA – 10.2015

Detaljplaneförslaget för ny bussdepå och administrationsbyggnad vid Tomteboda var under sommaren ute för granskning och väntar nu på antagande. Vi har hjälpt BBH Arkitekter och Karavan landskap med Tvätthalls- och administrationsbyggnaden.

TEGNÉRS TORN – 10.2015

Planförslaget för Tegnérs torn ligger nu för granskning inför antagande.

ÅRSTABERG – 09.2015

Vi arbetar för närvarande med Etapp 1, Årstaberg på uppdrag av IKANO Bostad.

VÄLKOMNA! – 09.2015

Välkomna säger vi till Maja, Ludwig, Christoffer, Justus och Rebecka!

PROVELEMENT BRF. ORIGO – 08.2015

Vi har varit på besök i Strängnäs och där fick vi se det tjusiga provelementet till Brf. Origos sockel.

BYGGLOV INLÄMNAT – 07.2015

Nu har vi lämnat in bygglov för Kv. Hjulmakaren i Rissne, Sundbyberg.

ENTRÉKVARTERET ÄLVSJÖ – 06.2015

Vi arbetar för närvarande med bygghandlingar till Entrékvarteret i Älvsjö på uppdrag av JM.

JURYARBETE FÖR FABEGE – 06.2015

Inga Varg sitter i juryn för ett parallellt uppdrag åt Fabege.

RAMHANDLING KV.2 KABELVERKET – 06.2015

Inom Kabelverket, Älvsjö arbetar vi med Kv.2 för Familjebostäder. Där har vi nu lämnat ramhandling för upphandling av totalentreprenad.

VARG STÖDJER ARKITEKTER UTAN GRÄNSER – 05.2015

Varg ger stöd till Arkitekter utan gränser som arbetar för en långsiktigt hållbar, jämställd och rättvis bebyggelseutveckling över hela världen.

VALLASTADEN, LINKÖPING – 05.2015

Vi har ritat fyra hus i Torgkvartet i Vallastaden, Linköping. Kvarteret består av en blandning av kontor, bostäder och studentbostäder och är tänkt att stå färdigt till bomässan i Linköping 2017. Vår beställare är Stångåstaden och vi delar kvarteret med våra vänner på DinellJohannsson som ritar ytterligare tre hus.

FÖRSTA SPADTAGET FÖR BALKONGHUSEN – 04.2015

Nu är första spadtaget för Balkonghusen i Norra Djurgårdsstaden taget. Preliminär inflyttning sker i slutet av 2016.

UTHYRNING PÅGÅR BARKARBY KV.7 – 04.2015

Nu har lägenheterna i hyresrättsdelen av Kv7 – Stora Torget – börjat hyras ut. Bostadsrätterna i Brf Friflygaren har planerad säljstart i maj/juni.

CAMPUS NÄCKROSEN – 04.2015

Vi deltar nu i det parallella uppdraget om Campus Näckrosen för Akademiska Hus. Området blir en ny del av Göteborgs Universitet där den Humanistiska fakulteten, den Konstnärliga fakulteten och Universitetsbiblioteket samlas.

INFLYTTNING GLADAN – 04.2015

De första boende har börjat flytta in i Gladan och vi passade på att beundra utsikten från översta våningen.

VARG EXPANDERAR – 03.2015

Varg växer vidare och sitter nu på båda sidor av Söders Hantverkshus.

EN PIGG ETTÅRING – 03.2015

Vi önskar oss själva grattis på 1-årsdagen, då Varg arkitekter startades i mars 2014. Läs mer om företagets historik här.

BYGGSTART I GUBBÄNGEN – 03.2015

Kv. Borrsvängen i Gubbängen har nu börjat byggas.

VÄLKOMMEN SARA – 03.2015

Vi säger välkommen till Sara Liberg!